Medisch Schoonheidsinstituut La Meuse

Mediskincare

Basis gezichtsbehandeling:

 Euro 45,00 (45 min.) -dieptereiniging, peeling, onzuiverheden, verzorging

Luxe gezichtsbehandeling:

 vanaf  Euro 65,00 (75min.)- dieptereiniging, peeling, onzuiverheden, massage, serum, masker, verzorging 

Mannenbehandeling:

 Euro 60,00 (75 min.)-dieptereiniging, peeling, onzuiverheden, massage, serum, masker, verzorging

 

 Hydra Clinic: droge en vochtarme huid

Hydra Clinic is geschikt voor de droge en vochtarme huid. Het bevat namelijk Lipidure, en Lipidure zorgt er voor dat wanneer de omgeving vochtrijk is er voldoende vocht wordt opgenomen, en wanneer de omgeving vochtarm is (airco) er vocht wordt afgegeven waardoor het hydratatieniveau op peil blijft. Skinrepair Bio is een extract van de katoen distel hetgeen de huid snel kan herstellen. Dit extract wordt in Zwitserland in brandwonden klinieken gebruikt om brandwonden te genezen. Serine en zeewater extract moleculen gaan tussen de huidlagen zitten en binden zo vocht in de opperhuid. Op deze manier heb je de hele dag door een gehydrateerde huid zonder trekkerig gevoel. Je huid gaat stralen en zou  minder snel reageren op invloeden van buitenaf. Droogte rimpeltjes zullen verdwijnen net zoals een trekkerige gevoel. De droge huid gaat snel herstellen en in balans komen waardoor eventuele schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De Hydra Clinic producten en behandeling kunnen als kuur of preventief gebruik worden.

Duur van de verzorging: 75 min.  Euro 65,00

Behandeling van 4 sessies:            Euro  220,00  


Sensitive Pro: gevoelige huid & couperose

Derma Calm is een Neuro cosmetische lijn en werkt op de wisselwerking tussen de huid en het zenuwstelsel. Het remt de boodschappers die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen in de huid en vermindert de reactiviteit van de huid en stimuleert de aanmaak van endorfine. Hierdoor kan het stress niveau in de huid worden verlaagd en de tolerantie drempel worden verhoogd. Derma Calm werkt op 2 unieke manieren:

-Anti Stress: de prikkel die ontstekingen veroorzaakt blokkeren.

-Anti Pijn: stimuleert de afscheiding van endorfine.

Derma Calm heeft een intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans. Het vermindert rode vlekken, couperose, en irritatie. Het herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden waardoor couperose minder kans krijgt. De gevoelige huid verandert zichtbaar en door het diepe, kalmerende effect ziet de huid er helder en stralend uit.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 65,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 220,00Biopure: vervuiling & zuurstof tekort, vette en gecombineerde huid 

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat we de zuurstof toevoer stimuleren. BioPure doet dat met 3 unieke acties: 

-Met een super Oxygenatie activeren we de moleculen die verantwoordelijk zijn voor de zuurstof toevoer. Door het verhogen van de zuurstof circulatie heeft de huid een groter vermogen om zichzelf te beschermen en hypoxische stress tegen te gaan.

-Biopure bevat een anti-vervuiling schild dankzij speciale eiwitten die het zuiveringsproces stimuleren. Ze neutraliseren schadelijke stoffen (zware metalen, sigaretten rook etc.) in de huid en zijn moleculair heel zwaar waardoor ze een schild vormen in de huid.

-We laden de huid weer op met extra energie, zo kan de huid beter reageren op toxische moleculen die het defensie en reparatie-systeem proberen aan te vallen.

Direct na de behandeling zal de huid er fris en schoon uitzien. De teint verbetert en de huid krijgt weer nieuwe energie. De behandelingen de producten van Biopure zijn geschikt voor alle huidtypes en condities en is geschikt voor alle leeftijden.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 60,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 200,00 Meso-Vit: vermoeide huid, grauwe huid, verslapping, littekens  

Meso-Vit is geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde. Meso-Vit stimuleert de celregeneratie, de weefsels worden weer opgebouwd en versterkt. De natuurlijke afweer van de huid wordt verhoogd en de reactiviteit van de huid wordt verminderd. Het is een Meso-Like behandeling met actieve ingrediënten. Het bevat de belangrijkste vitamines A, C en E. Vitamine A heeft een regenererende werking, herstelt de beschadigde huid,  heeft een diepe werking op rimpels en littekens. Vitamine C heeft een verhelderend effect en heeft een stimulerende en antioxiderende werking. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en de cellen worden beschermd tegen beschadiging van UV straling. Vitamine E beschermt tegen agressieve invloeden die celbeschadiging veroorzaken.

Omdat de ingrediënten  van Meso/Vit perfect samenwerken is het resultaat snel zichtbaar. De actieve ingrediënten  hebben een stimulerend effect waardoor de huid gaat stralen. Dankzij het hoge percentage vitaminen zal de huid snel in conditie komen en er gezonder en vitaler uitzien. Dankzij het kalmerende effect zullen ontstekingen, zwellingen, en irritaties verminderen en op langere termijn verdwijnen. Meso/Vit kan gebruikt worden na cosmetische ingrepen zoals injecties, operaties of lasertherapie. Meso/Vit kan op elke leeftijd worden gebruikt en is daardoor een allround huidverbeterende behandeling. Kortom, een perfect alternatief voor mesotherapie.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 85,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 300,00

 Acti-Biotic: acne, onzuiverheden, puistjes

Acti-Biotic is ontwikkeld om de gevoelige, vette, gecombineerde of acne huid te behandelen.

Na 1 maand gebruik en behandeling zal de huid duidelijk gekalmeerd zijn en ontstekingen zullen minder aanwezig zijn. De poriestructuur verfijnt en de valse teint verdwijnt. De huid komt weer in balans en zal niet meer glimmen. Het is wel noodzakelijk om na de behandelingen in de salon de thuisverzorging dagelijks te gebruiken.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 65,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 220,00 
Genxskin-Cosmetische Genetica: huidveroudering

Huidveroudering wordt ook veroorzaakt door een aantal omgevingsfactoren zoals: te veel stress, zonlicht, roken en alcohol. Het zijn factoren die invloed hebben op het verouderingsproces, omdat zij leiden tot aanmaak van giftige stoffen, genaamd " vrije radicalen" leiden. Genxskin maakt gebruikt van het volle energetische potentieel van een krachtig vernieuwend actief ingrediënt dat het mogelijk maakt om 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van het bindweefsel te reactiveren. De wetenschappelijke experimenten van matrigenix hebben aangetoond dat het de genen die betrokken zijn bij de verbindingen en organisatie van drie essentiële bestanddelen van het bindweefsel(collageen, elastine en hyaluronzuur) kan stimuleren en reactiveren. Rimpels worden gladgestreken en gevuld en de huid ziet er dynamisch en jong uit.

Anti-Aging effect in 14 dagen.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 85,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro  300,00Skinjexion-HighPerformance Line Reducer: rimpels en huidbeschadiging

Innoverende combinatie van 3 actieve high-tech stoffen met een snelle inwerking op gezichtsrimpels.

Een antioxidant met "No Age VXN-effect"om de vorming van rimpels af te remmen.

Synaptisch "BTX" middel dat het mogelijk maakt de rimpels te vervlakken.

Hyaluronzuur met zeer hoog moleculair gewicht voor het opvullen van rimpels.

Alternatief voor medisch-esthetische injecties. Rimpels worden gladgestreken en gevuld en de huid ziet er dynamisch en jong uit.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro  90,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 320,00
 


Feminity: herstel & preventie

Feminity is een unieke lijn die is ontstaan uit een onderzoek naar hormooncosmetica en celbiologie. Omdat Feminity afgestemd is op de cyclus van de vrouw brengt het de huid in balans. De hormonen hebben geen negatief effect meer op de huid omdat deze in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn. Niet alleen de hormonen maar ook het vochtgehalte in de huid komt weer in balans. De huid wordt beter beschermd waardoor de huid minder te lijden heeft onder invloeden van binnen en van buitenaf. De huid ziet er fris, stralend en jong uit. Huidveroudering en preventie in optimale balans.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 75,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 260,00 Energy Lift - Non Chirurgische Facelift: huidverslapping

Energy Lift pakt het huidverouderingsproces op verschillende manieren aan. Het heeft een vetafbrekende werking op de onderhuidse vetten van de wangen en de hals, en de producten van Energy Lift hebben een aanspannend effect op de plaatselijke huidverslapping. Het stimuleert de aanmaak van fibroblasten die op hun beurt weer collageen en elastine produceren. Zo ontstaat er een stevigere huidlaag waardoor de huid meer ondersteuning krijgt. Daarnaast bevat de Energy Lift ook hyaluronzuur wat de eigenschap heeft om veel vocht vast te houden. Het werkt als een spons die water opzuigt en daardoor opvult. Daardoor vult het direct de rimpels op en ziet de huid er fijner, strakker en stralender uit en wordt de huid meteen gehydrateerd. Na 42 dagen is je huidstructuur terug in conditie zoals het 10 jaar geleden was. De elasticiteit van de huid verhoogt met 28% en ongewenste vetten in het gezicht nemen af en de stevigheid komt terug. Voorhoofdrimpels en kraaienpootjes verminderen meteen en de gezichtscontouren krijgen opnieuw vorm.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 85,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 300,00
Supreme DHE.Age: menopauze, huidverslapping

DHEA zorgt er voor dat het vocht en lipiden gehalte op peil komt en versterkt de keratinociten waardoor deze beter beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf. Dankzij deze behandeling en producten herstelt de huid intensief en reactiveert de belangrijkste antiveroudering effecten van DHEA. Daardoor zal de huid beter in balans blijven en helen. DHEA behoud de structuren van de huid en zorgt voor een egale pigmentatie. Daarnaast beschermt de behandeling voor vrouwen rondom de menopauze tegen infecties. De huid wordt vitaler, gladder, soepeler en steviger, het aantal rimpels vermindert.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 75,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 260,00

 


Enzymacid- Surfacing, Peeling Technology: een  nieuw huideffect en een fijne huidstructuur  

Multifuncionele Peelingsbehandeling-|Micro-Dermabrasie , Chemische Peeling , Enzymatische Peeling.

Deze peelende huidverzorging met meervoudige werking, maakt deel uit van de nieuwe trend: gezondheidstechnology. De kwaliteit van de huidweefsels kan hierdoor aanzienlijk verbeteren.

-Mechanische werking met onmiddellijke verwijdering van de oppervlakkige lagen en de dode cellen.

-Chemische werking voor een gladde huid, een stralende teint en een "oplichtend effect".

-Langdurige biologische werking van meerdere weken waardoor de weefselregeneratie wordt geactiveerd.

-Revitaliserend effect op de huidcellen en tonificering van de huid.

-Gestabiliseerde oplichtende werking op pigmentvlekken.

Met deze dermo-esthetische verzorging kunnen dus meerdere huidproblemen worden behandeld: een doffe teint, vlekken, een te vette huid, restlittekens, een vermoeide huid, een rokershuid, overmatige pigmentatie, oppervlakkige puistjes, lichaamsrimpels.

Dankzij de combinatie van micro-dermabrasie, chemische peeling en enzymatische peeling zal de huid een ware transformatie doormaken. De huid komt snel in conditie, vernieuwd en ziet er stralend fris en "nieuw" uit.

Enzymacid is geschikt voor alle leeftijden en voor bijna alle huidcondities.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 85,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 300,00Perfection: pigment regulerend

Direct na de behandeling heb je al een stralende en frisse teint. Pigmentvlekken zijn een hardnekkig probleem en vergen dus ook een beetje geduld. De pigmenten die nog verstoord zijn moeten namelijk eerst als het ware "uitgroeien", pas daarna is het resultaat zichtbaar. De pigmentvlekken worden geleidelijk lichter en het is van belang dat je de huid blijft beschermen met een SunBlock. Wanneer je dit niet doet zou het resultaat tegenvallen omdat de pigmentcellen dan steeds weer een prikkel krijgen van de zon en het proces steeds weer van voor af aan begint. Resultaat: een egale teint zonder pigmentvlekken.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 70,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 240,00Fresh Caviar: regenererend, verslapping, gevoeligheid of huidschade

Het toppunt van verzorging met Kaviaarextracten. Anti-Age verzorging, geschikt voor de rijpere en futloze huid.

3 fundamentele elementen: hydraterend, voedend en aanspannend

Omdat de producten van Fresh Caviar het collageen stimuleren ziet de huid er snel weer fris en stevig uit. De product lijn bestaat uit verschillende crèmes zodat je deze aan kan passen aan je huidconditie. De producten herstellen en verstevigen de huid en voelen heerlijk licht en zacht aan op de huid. Speciaal voor de nacht is er ook een nachtbehandeling. Deze crème heeft een rijke voedende werking en wordt ondersteund door een speciaal serum wat onder alle dagcrèmes gebruikt kan worden. Resultaat: hydratatie, voeding en versteviging van elke huid.

Duur van de verzorging: 75 min.   Euro 75,00

Behandeling van 4 sessies:             Euro 260,00Bioptic: oogcontourverbetering

Behandeling van de oogcontouren voor de meest fragiele zones van het gelaat. Bestrijdt de veranderingen van het oogcontour: rimpels, drooglijntjes, wallen en verkleuringen. 

Duur van de verzorging: 30 min.   Euro 32,50

Behandeling van 4 sessies:             Euro 100,00

Als extra optie bij een gezichtsbehandeling: Euro 20,00Derma Sun: zon bescherming

Derma-Sun gamma bevordert en optimaliseert het self-defence systeem van de huid tijdens blootstelling aan de zon!